termék oldalanként
107 251 Ft

Az ATOM száraz kabát iparágvezető technológia. Technikailag a legfejlettebb, nagy teljesítményű XP3 rétegű expedíciós kabát, ami garantált védelmet nyújt a legkeményebb időben is. XP háromrétegű szövet Palm hat panel csuklós vágás Aszimmetrikus derék nagy tömítésért Latex tömítések UltraStretch neoprén külső védelemmel

80 468 Ft

A könnyed XP2,5 rétegű anyag és a természetes latex tömítések egy nagy teljesítményű félszáraz kabátot alkot, amely a legkülönfélébb időjárási viszonyokban is megállja a helyét.

71 500 Ft

A Zenith egy nagyszerű középnehéz súlyú XP2,5 rétegű, speciális 4D vágott és varrású vízhatlan palm kabát a legkülönfélébb sportokhoz, mint kajakozás, vitorlázás, szörfözés.

62 592 Ft

Tavaszi, és nyári napokon tökéletes viselet bármilyen vízi sporthoz, amikor a hosszú ujjú kabát szükségtelen, de a körülmények megkövetelik a védelmet.

60 394 Ft

A belépő szintű vadvízi kabát magába foglalja a Palm fejlett konstrukciós technikáját. Letisztult forma kialakítás kombinálva éles figyelemmel a részletekre, így megfizethető, jó teljesítményű kabát.

49 171 Ft

Sokoldalú, kényelmes, és megfizethető belépő szintű dzseki puha neoprén nyak tömítéssel. Rugalmas anyaga elősegíti a dinamikus mozgást.

138 720 Ft

A Bora palm kabát megbízható társunk lesz szeszélyes, szélsőséges időjárás esetén. A könnyű, különleges XP3 hasadásgátló anyaga, 3D-s technológiai vágása, varrása teszi komfortossá használatát. Kabát több funkciós használata teszi különlegessé.

98 227 Ft

A Chinook egy teljes értékű XP 2,5 rétegű vízhatlan palm túra kabát. Ebben a felszerelésben bármilyen gyengébb szélsőséges időjárásban evezhetsz, sportolhatsz tavon, folyón, tengeren. Könnyű anyaga lehetővé teszi a kis méretre való összecsomagolását, magunkkal vitelét, arra az esetre, ha az időjárás szükségessé teszi használatát. Különleges anyaga melegen tart, megadja a kellő komfortérzetet a...

80 468 Ft

Az Arcadia egy könnyű, jól szellőző palm túradzseki, amely könnyen felcipzárazható, amikor védelmet szeretnénk az eső és szél ellen. Állítható kapucni, bélelt gyapjú kézmelegítő, nagy zseb teszi különlegessé a kabátot, és a trendi színek.

53 683 Ft

Egyszerű és könnyű súlyú ez a tökéletes túra kabát. A teljes funkcionalitású kapucnival és a gyapjú bélelt kenguru zsebbel (kézmelegítőként is alkalmazható), a Vantage vízhatlan kabát tökéletesen fogja a meleget, és ellenáll a víznek.

58 080 Ft

A sokoldalú XP2,5 rétegű vízhatlan félszáraz kabát sikeresen áthidalja a szakadékot vadvízi evezés és a természetjárás között. Latex csukló tömítések gátolják a víz beszivárgást, míg a kényelmes, állítható gallér segíti a szellőzést.

49 160 Ft

Nagyszerű rövid ujjú nyári kabát. XP2,5 rétegű anyaggal rendelkezik, továbbá tökéletesen testre szabott vágás jellemzi. Tökéletes védelem nyári napokon, a vízi sportokhoz.

62 592 Ft

Az Atlas esőkabát kiváló viselet minden kültéri sporthoz. Könnyű, jól szellőző kabát, mely kicsire összecsomagolható. Állítható nyak és csukló és derék rész. Kapucnija sisakkal is használható, lehúzható eső ellenzővel.

20 131 Ft

Több célú felhasználásra is alkalmas kenuzás, vitorlázás, kajakozás, SUP. Tartós ripstop XP kétrétegű anyagból készült, a tépőzáras zárral a nyakon, derékon és csuklón.

44 659 Ft

Mindig készen áll a tempóra! Szeretne gyorsan és könnyen utazni? A Tempo egy könnyű, jól szellő kabát, amely megvéd a széltől és a vízpermettől. Állítható nyak- és csuklózárakkal a Tempo ideális edződzseki, hogy kívül kívül tartsa a hideget

35 751 Ft

Indítsa el a kalandok élettartamát! Nagy teljesítményű szárazkabát gyerekek részére, a vadvízi és vitorlás kalandorok következő generációjához. Prémium 3D-s vágás lélegző XP 2-rétegű szövetben.