termék oldalanként
335 172 Ft

Kifejezetten óceáni és nyílt vízi kondíciókra tervezték. A legmagasabb minőségi kidolgozás segíti, hogy kemény, barátságtalan természeti körülmények között is kényelmes, biztonságot adó szárazruha legyen.

290 514 Ft

Atom egy tökéletes száraz ruha hidegebb, zordabb időjárás esetén. Új vágási technológiának köszönhetően, kevesebb varrást tartalmaz, ami növeli a ruha időtállóságát. Rugalmas masterseal cipzár segíti a felvételt, továbbá nagy teherbírású iker ragasztott zoknival rendelkezik

71 500 Ft

A Zenith egy nagyszerű középnehéz súlyú XP2,5 rétegű, speciális 4D vágott és varrású vízhatlan palm kabát a legkülönfélébb sportokhoz, mint kajakozás, vitorlázás, szörfözés. Igazi do it all dzseki.

129 568 Ft

A Bora palm kabát megbízható társunk lesz szeszélyes, szélsőséges időjárás esetén. A könnyű, különleges XP3 hasadásgátló anyagának köszönhetően meleg tart, és lehetővé teszi a pára távozását, 3D-s női alakot követő technológiai vágása, varrása teszi komfortossá használatát. Kabát több funkciós használata teszi különlegessé.

79 311 Ft

Az Arcadia egy könnyű, jól szellőző palm túradzseki, amely könnyen felcipzárazható, amikor védelmet szeretnénk az eső és szél ellen. Állítható kapucni, bélelt gyapjú kézmelegítő, nagy zseb teszi különlegessé a kabátot, és a trendi színek.

53 683 Ft

Egyszerű és könnyű súlyú ez a tökéletes túra kabát. A teljes funkcionalitású kapucnival és a gyapjú bélelt kenguru zsebbel (kézmelegítőként is alkalmazható), a Vantage palm vízhatlan kabát tökéletesen fogja a meleget, és ellenáll a víznek.

34 477 Ft

Többcélú evezős kabát, alkalmas kenuzáshoz, kajakozáshoz, vitorlázáshoz és általános vízi sportokhoz. Kényelmes szellőztetős gallér, cipzáras mellkas zseb segíti az egész napos használatot.

44 659 Ft

Tempo egy könnyű, jól szellőző PALM kabát, mely biztosítja a vízhatlanságot sportolás közben.Tökéletes komfortérzetet nyújt hűvösebb időben. Előnye hogy kicsire összecsomagolható, amikor épp nem lenne rá szükség. Előnyei az állítható nyak, és csukló rész