termék oldalanként
57 064 Ft

A Gradient kevesebb varrással, keményebb, megerősített részekkel készült. A Vibram talp HydroGrip gumiból készült a tökéletes tapadásért nedves környezetben. A vizes cipő úgy van kialakítva, hogy a bokát támogassa, de kényelmesen elférjen a kajakban.

51 371 Ft

A Gradient kevesebb varrással, keményebb, megerősített részekkel készült. A Vibram talp HydroGrip gumiból készült a tökéletes tapadásért nedves környezetben. A neoprén cipő úgy van kialakítva, hogy kényelmesen elférjen a kajakban.

51 371 Ft

Az egész szezonban használható csizma 3 mm-es neoprénből, amely biztosítja a mozgás szabadságát és a védelmet egyszerre. A szövet felső része rugalmas és légáteresztő, így hideg vízben is melegít.

26 769 Ft

Tartós és meleg neoprén cipő, 5 mm-es neoprénből, oldalsó cipzárral, extra megerősítéssel és Palm Diamond Traction talppal.

22 231 Ft

Könnyű, mindenféle vízisport alkalmával használható neoprén cipő, amely 3 mm-es neoprénből készült. Extra hosszú oldalsó cipzár, Palm Diamond Traction talppal rendelkezik.

34 379 Ft

Egy nagy teljesítményű, háromnegyedes neoprén cipő vízisportokhoz, amely 4 mm-es termofibre neoprénből készült. A tépőzárak segítik a tökéletes illeszkedést, a merevített Palm Diamond Traction talp teszi ezt a cipőt tökéletessé.

20 038 Ft

Háromnegyedes neoprén cipő vízisportokhoz, a legkisebb hajókban is elfér. 2 mm-es Thermofibre neoprénből készült, az állítható tépőzár segíti az illeszkedést, Flex Direct talppal rendelkezik.

20 038 Ft

Nagyon sokoldalú, háromnegyedes neoprén cipő vízisportokhoz, 3 mm-es neoprénből, állítható tépőzárral és Palm Diamond Traction talppal.

13 157 Ft

Nagyon sokoldalú, háromnegyedes neoprén cipő vízisportokhoz, 3 mm-es neoprénből, állítható tépőzárral és Palm Diamond Traction talppal. Gyermekek részére kialakítva.

19 012 Ft

Népszerű a freestyle evezősök körében. 3 mm-es neoprén zokni Armortex védelemmel, meleget és maximális rugalmasságot kínál.

13 157 Ft

A Kick vékony, de védelmet nyújt, az alján megerősített zokni. Számos vízisportnál használható.

10 230 Ft

Az Index egy könnyű, meleg, 2 mm-es titán neoprén zokni, amely ideális a folyami cipőkben való használatra.

8 622 Ft

A Tsangpo termál zokni meleg Pontetorto gyapjúból készült, Polygiene szaggátló kezeléssel. Ideális viselet szárazruha alá.