termék oldalanként
Raktáron
50 474 Ft

Lapáttoll kialakítása, mérete és rugalmassága lehetővé teszi, hogy egész nap bírjuk a lapátolást, kevésbé terheli a váll, kar, derék izmokat, így hosszabb távokat lehet leküzdeni ezzel a konstrukcióval.

Előrendelhető
0 Ft

A werner kajak, kenu, sup lapátokat professionális kialakítás, prémium minőség, tökélestes súlyozás, hosszú élettartam jellemzi.

74 481 Ft

Nagy teljesítményű, kétrészes kajak lapát. A Vision merev, könnyű, közepes méretű tollakkal rendelkezik. Beállíthatja a saját stílusára és szétszedheti a lapátot a könnyebb szállítás érdekében.

62 773 Ft

A Vision egy nagy teljesítményű kajak lapát, könnyű, közepes méretű tollakkal rendelkezik. Az erős, merev nyél segíti a hatékony evezést.

52 089 Ft

A Drift Pro aszimmetrikus tollai kényelmessé teszik az egész napos evezést. A Drift Pro üvegszálas tengelye állítható tollal rendelkezik.

34 525 Ft

A kétrészes kajak lapát Drift tollal rendelkezik és a tengelykapcsoló az alumínium tengely középpontjában található, így könnyen leválasztható a könnyű tárolás, szállítás érdekében.

42 736 Ft

A Drift Lite sima, aszimmetrikus tollakkal rendelkezik és a könnyű, üvegszálas tengely rugalmasságot biztosít a hatékony és zavartalan evezéshez minden körülmények között.

24 280 Ft

A belépő szintű Drift Classic lapát tartós, könnyű és remek, aszimmetrikus tollakkal - mindenkinek ajánlott a kezdőktől a profi szintig.

22 818 Ft

Kisebb, fiatalabb evezősökre tervezték ezt a könnyű lapátot. Aszimmetrikus tollakkal és rövidebb alumínium tengellyel rendelkezik, amely kisebb kézfejekhez igazodik.

37 453 Ft

Egy párnázott táska, amelyben akár négy evezőt is tárolhat biztonságosan a szállítás során.

40 380 Ft

Egy párnázott táska, amelyben akár négy evezőt is tárolhat biztonságosan a szállítás során.

42 869 Ft

Egy párnázott táska, amelyben akár négy evezőt is tárolhat biztonságosan a szállítás során.