termék oldalanként
Előrendelhető
Raktáron
V5
489 000 Ft

V5.0 tengeri kajak egy alacsony építésű, keskeny hajtótestének köszönhetően rettentően gyors, jól kezelhető kajak.

Előrendelhető
489 000 Ft

LIKER Easty D 5.5 tengeri kajak egy tágas és stabil többcélú kajak, amely meglehetősen jól manőverezhető, kategóriájában gyors haladásra képes hajtótesttel. Jól viselkedik a legkülönfélébb időjárási viszonyokban is

Előrendelhető
357 000 Ft

LIKER Easty 4.5 tengeri kajak gyors, jól manőverezhető, főleg kajak túrákra ajánlott. Otthoni síkvízen, és a nyílt tengeren is elsősorban ambiciózus kezdőknek és középhaladó kajakosoknak szól.

Előrendelhető
339 000 Ft

Az LIKER Expedition 16,0 a sorozat kompakt testvére. Stabil, elég gyors a napi utazáshoz, tele van tartozékokkal, és rekeszekkel, lehetővé teszi számodra, hogy nagyszerű napi kalandokba vegyél részt használatával.

Előrendelhető
Raktáron
349 000 Ft

LIKER Expedition 16.5 tengeri kajak a sebesség démona, egy kényelmes rakéta, melyet hosszútávú utazásokra lett kifejlesztve. A tervező csapat az áramvonalas hajótest kialakítására törekedet, sok pakolási lehetőséggel

Előrendelhető
359 000 Ft

LIKER Expedition 16.9 tengeri kajak lehetővé teszi a kajakos számára a nagy tengeri kalandokat. Sebesség, stabilitás, magas terhelhetőség csomagokkal.

Előrendelhető
382 524 Ft

LIKER Expedition 17.2 tengeri kajak lehetővé teszi a kajakos számára a nagy tengeri kalandokat kompromisszumok nélkül! Gyors, keskeny, jó iránytartás, rengeteg pakolási lehetőség. Igazi expedíciós lehetőségek

Raktáron
Akciós
319 000 Ft

A LIKER Gladiator revus vadvízi hajó, amely minden helyzetben nagyon jól viselkedik. Gondoskodik róla, hogy tökéletes hangulatban teljen a vízen töltött idő. Lágy élekkel, sima, inspirált rockerrel és rövidebb platformmal a Gladiator lehetővé teszi, hogy a kajakos könnyen manőverezve haladjon a megtervezett útvonalon. Hajó belső tere kényelmes, külső formája pedig elősegíti a gyorsaságot, és a...

Előrendelhető
359 000 Ft

Az LSF 34 Sailfish tengeri kajak egy hihetetlenül jó ár érték arányú nyílt vízre is alkalmas kajak, amely tökéletes több napos túrákra, vagy hobbi felhasználásra egyaránt.

Előrendelhető
339 000 Ft

Az LSF 33 Dolphin tengeri kajak egy hihetetlenül jó ár érték arányú tengeri kajak, amely tökéletes több napos túrákra, vagy hobbi felhasználásra egyaránt.

Előrendelhető
399 000 Ft

Az LSF 35 kétszemélyes tengeri kajak egy hihetetlenül jó ár érték arányú páros tengeri kajak, amely tökéletes több napos túrákra, vagy hobbi felhasználásra egyaránt. Gyors, stabil, igazi élmény a kajakozás ezzel a modellel.