termék oldalanként
133 550 Ft

Az ATOM száraz kabát iparágvezető technológia. Technikailag a legfejlettebb, nagy teljesítményű XP3 rétegű expedíciós kabát, ami garantált védelmet nyújt a legkeményebb időben is. XP háromrétegű szövet Palm hat panel csuklós vágás Aszimmetrikus derék nagy tömítésért Latex tömítések UltraStretch neoprén külső védelemmel

105 250 Ft

A könnyed XP2,5 rétegű anyag és a természetes latex tömítések egy nagy teljesítményű félszáraz kabátot alkot, amely a legkülönfélébb időjárási viszonyokban is megállja a helyét.

93 250 Ft

A Zenith egy nagyszerű középnehéz súlyú XP2,5 rétegű, speciális 4D vágott és varrású vízhatlan palm kabát a legkülönfélébb sportokhoz, mint kajakozás, vitorlázás, szörfözés.

79 900 Ft

Tavaszi, és nyári napokon tökéletes viselet bármilyen vízi sporthoz, amikor a hosszú ujjú kabát szükségtelen, de a körülmények megkövetelik a védelmet.

77 900 Ft

A belépő szintű vadvízi kabát magába foglalja a Palm fejlett konstrukciós technikáját. Letisztult forma kialakítás kombinálva éles figyelemmel a részletekre, így megfizethető, jó teljesítményű kabát.

64 400 Ft

Sokoldalú, kényelmes, és megfizethető belépő szintű dzseki puha neoprén nyak tömítéssel. Rugalmas anyaga elősegíti a dinamikus mozgást.

154 900 Ft

A Bora palm kabát megbízható társunk lesz szeszélyes, szélsőséges időjárás esetén. A könnyű, különleges XP3 hasadásgátló anyaga, 3D-s technológiai vágása, varrása teszi komfortossá használatát. Kabát több funkciós használata teszi különlegessé.

116 600 Ft

A Chinook egy teljes értékű XP 2,5 rétegű vízhatlan palm túra kabát. Ebben a felszerelésben bármilyen gyengébb szélsőséges időjárásban evezhetsz, sportolhatsz tavon, folyón, tengeren. Könnyű anyaga lehetővé teszi a kis méretre való összecsomagolását, magunkkal vitelét, arra az esetre, ha az időjárás szükségessé teszi használatát. Különleges anyaga melegen tart, megadja a kellő komfortérzetet a...

63 900 Ft

Egyszerű és könnyű súlyú ez a tökéletes túra kabát. A teljes funkcionalitású kapucnival és a gyapjú bélelt kenguru zsebbel (kézmelegítőként is alkalmazható), a Vantage vízhatlan kabát tökéletesen fogja a meleget, és ellenáll a víznek.

72 900 Ft

A sokoldalú XP2,5 rétegű vízhatlan félszáraz kabát sikeresen áthidalja a szakadékot vadvízi evezés és a természetjárás között. Latex csukló tömítések gátolják a víz beszivárgást, míg a kényelmes, állítható gallér segíti a szellőzést.

61 900 Ft

Nagyszerű rövid ujjú nyári kabát. XP2,5 rétegű anyaggal rendelkezik, továbbá tökéletesen testre szabott vágás jellemzi. Tökéletes védelem nyári napokon, a vízi sportokhoz.

77 900 Ft

Az Atlas esőkabát kiváló viselet minden kültéri sporthoz. Könnyű, jól szellőző kabát, mely kicsire összecsomagolható. Állítható nyak és csukló és derék rész. Kapucnija sisakkal is használható, lehúzható eső ellenzővel.

48 900 Ft

Több célú felhasználásra is alkalmas kenuzás, vitorlázás, kajakozás, SUP. Tartós ripstop XP kétrétegű anyagból készült, a tépőzáras zárral a nyakon, derékon és csuklón.

29 900 Ft

Több célú felhasználásra is alkalmas kenuzás, vitorlázás, kajakozás, SUP. Tartós ripstop XP kétrétegű anyagból készült, a tépőzáras zárral a nyakon, derékon és csuklón.

47 900 Ft

Mindig készen áll a tempóra! Szeretne gyorsan és könnyen utazni? A Tempo egy könnyű, jól szellő kabát, amely megvéd a széltől és a vízpermettől. Állítható nyak- és csuklózárakkal a Tempo ideális edződzseki, hogy kívül kívül tartsa a hideget

49 748 Ft

Indítsa el a kalandok élettartamát! Nagy teljesítményű szárazkabát gyerekek részére, a vadvízi és vitorlás kalandorok következő generációjához. Prémium 3D-s vágás lélegző XP 2-rétegű szövetben.

Raktáron
55 521 Ft

Lapáttoll kialakítása, mérete és rugalmassága lehetővé teszi, hogy egész nap bírjuk a lapátolást, kevésbé terheli a váll, kar, derék izmokat, így hosszabb távokat lehet leküzdeni ezzel a konstrukcióval.

93 900 Ft

Elülső cipzáras expedíciós szintű túra, tengeri kajak, vitorlás mentőmellény, sok tároló hellyel kialakítva. A testre formálódó hab technológiának köszönhetően páratlan kényelmet és illeszkedést biztosít.

49 900 Ft

Sokoldalú klasszikus vágású, sok tárolóval ellátott többfunkciós mentőmellény. Tökéletes túra, illetve horgász mentőmellény.

70 900 Ft

A Peyto egy kiváló képességű nagy felhajtóerővel rendelkező mentőmellény. Comfort fit hab elősegíti a tökéletes testhez simulást. Kialakítása révén lehetővé teszi a szabad mozgást, bármilyen vizisport közben. Rejtett kézmelegítője egyik nagy előnye a terméknek, és sok jól pakolható zsebe van.

70 900 Ft

A Peyto egy kiváló képességű nagy felhajtóerővel rendelkező mentőmellény. Comfort fit hab elősegíti a tökéletes testhez simulást. Kialakítása révén lehetővé teszi a szabad mozgást, bármilyen vizisport közben. Rejtett kézmelegítője egyik nagy előnye a terméknek, és sok jól pakolható zsebe van.

44 900 Ft

Meander mentőmellény egy belépő kategória a vízi természetjáráshoz, legyen szó kajakozásról, vitorlázásról, SUP-ról vagy szörfözésről. Szuper könnyű anyaga, könnyű felvétele, karcsú szabása segíti a könnyed használatot.

44 900 Ft

Meander mentőmellény egy belépő kategória a vízi természetjáráshoz, legyen szó kajakozásról, vitorlázásról, vagy szörfözésről. Szuper könnyű anyaga, könnyű felvétele, karcsú szabása segíti a könnyed használatot.

65 490 Ft

A Glide egy olyan deréköv, mely egy madzag meghúzásával felfújódik és mentőmellényként használható. Ajánlott SUP-ozáshoz, telefonméretű zsebe praktikus. Észrevehetetlenül kényelmes, mikor nem használjuk, azonnal felfújódik és biztonságosan rögzül a nyakon.