termék oldalanként
144 900 Ft

3 rétegű anyaga, vízálló cipzárja, zoknija, és neoprén kantáros teszi egyedülállóan tökéletes teljesítményűvé az Ion Bib palm száraznadrágot.

102 900 Ft

A 3 rétegű Atom Pants egy nagy specifikációjú száraz nadrág, amelyet úgy terveztek, hogy együttműködjön egy twin szűkülő kabáttal, hogy sokoldalú két darabból álló száraz viselet legyen.

66 900 Ft

Egyszerű, kényelmes védelmet nyújt vizes kalandokhoz. A palm zenith nadrágnak kényelmes boka, és derék neoprén tömítése van, a dupla kémény pedig elősegíti a vízhatlan használatot kabáttal kombinálva. Erősített panelek segítik a nagyobb igénybevételt.

40 410 Ft

Egy vízhatlan nadrág, mely könnyen elcsomagolható, sokoldalú XP2 rétegű lélegző anyagból készült. Könnyed viselet evezésekhez, kajakozáshoz, vitorlázáshoz.

52 836 Ft

A Centre nadrág egy könnyen felvehető, vízhatlan, félszáraz nadrág. Tavaszi, őszi evezések alkalmával jól tartja a meleget, ezzel védve a test melegét sportolás közben. A széles méretválasztékban világos, színkódolt méretcímkével ellátott, ?állítható nadrágtartó és állítható boka mandzsetta. Az ülés és a térdlapok megerősítettek egy második, nehézsúlyú anyaggal.

37 351 Ft

Rocket száraznadrág gyermekek számára a Rocket szárazkabát párja. Evezéshez neoprén boka tömítéssel és állítható derékkal. Ezek a nadrágok kiválóan illeszkednek a Rocket kabáthoz. Három méretben, tizenhat éves korig.

21 734 Ft

Egyszerű, stílusos, gyorsan száradó rövidnadrág. Tökéletes tavaszi, nyári viselet evezésekhez, kajakozáshoz, szörfözéshez, egyéb vízi sportokhoz.

40 410 Ft

A szélálló külső rész, egy meleg, kényelmes bélést tartalmaz. Tökéletes tavaszi, nyári viselet evezésekhez, kajakozáshoz, szörfözéshez, egyéb vízi sportokhoz. Anyaga nylon 200D, Core 4 (92% polyester, 8% elasztán)