termék oldalanként
Raktáron
50 474 Ft

The design, size and flexibility of the paddle allow us to withstand shoveling all day long, it puts less strain on the shoulder, arm and waist muscles, so longer distances can be overcome with this construction.

Előrendelhető
0 Ft

Werner kayak and canoe paddels are features professional design, premium quality, weight-weighting, long life.

74 481 Ft

Nagy teljesítményű, kétrészes kajak lapát. A Vision merev, könnyű, közepes méretű tollakkal rendelkezik. Beállíthatja a saját stílusára és szétszedheti a lapátot a könnyebb szállítás érdekében.

62 773 Ft

A Vision egy nagy teljesítményű kajak lapát, könnyű, közepes méretű tollakkal rendelkezik. Az erős, merev nyél segíti a hatékony evezést.

52 089 Ft

A Drift Pro aszimmetrikus tollai kényelmessé teszik az egész napos evezést. A Drift Pro üvegszálas tengelye állítható tollal rendelkezik.

34 525 Ft

A kétrészes kajak lapát Drift tollal rendelkezik és a tengelykapcsoló az alumínium tengely középpontjában található, így könnyen leválasztható a könnyű tárolás, szállítás érdekében.

42 736 Ft

A Drift Lite sima, aszimmetrikus tollakkal rendelkezik és a könnyű, üvegszálas tengely rugalmasságot biztosít a hatékony és zavartalan evezéshez minden körülmények között.

24 280 Ft

A belépő szintű Drift Classic lapát tartós, könnyű és remek, aszimmetrikus tollakkal - mindenkinek ajánlott a kezdőktől a profi szintig.

22 818 Ft

Kisebb, fiatalabb evezősökre tervezték ezt a könnyű lapátot. Aszimmetrikus tollakkal és rövidebb alumínium tengellyel rendelkezik, amely kisebb kézfejekhez igazodik.

37 453 Ft

Egy párnázott táska, amelyben akár négy evezőt is tárolhat biztonságosan a szállítás során.

40 380 Ft

Egy párnázott táska, amelyben akár négy evezőt is tárolhat biztonságosan a szállítás során.

42 869 Ft

Egy párnázott táska, amelyben akár négy evezőt is tárolhat biztonságosan a szállítás során.