termék oldalanként
28 246 Ft

A Centre kabát egy funkcionálisan tökéletes könnyen felvehető, vízhatlan, félszáraz kabát. Tavaszi, őszi evezések alakalmával jól tartja a meleget, ezzel védve a test melegét sportolás közben. Az átlátszó színkódú címkézés jelzi, hogy ez a vízálló kabát ideális a központok klubjaihoz és a kereskedelmi felhasználókhoz. A neoprén csukló és a rugalmas derék miatt könnyedén illeszkedik a testhez. Nyak...

34 029 Ft

A Centre kapucnis kabát egy funkcionálisan tökéletes könnyen felvehető vízhatlan félszáraz kabát. Tavaszi, őszi evezések alakalmával jól tartja a meleget, ezzel védve a test melegét sportolás közben.

107 703 Ft

Ha az elsődleges szempont a biztonság, akkor a Rescue 850 a legjobb választás. Mentési szakemberek számára fejlesztették, tesztelték a legnehezebb mentési helyzetekben világszerte. Egykezes kiszerelésű csatok, 50 mm-es gyorskioldó heveder, csuklós fülek és jól látható reflektív panelek teszik a legbiztonságosabbá.

96 434 Ft

Speciálisan mentési szakemberek számára fejlesztették a Rescue 800 mentőmellényt. Nagyfokú állíthatóság, láthatóság, késtároló zsebek.

33 428 Ft

Kajakos, evezős alap mentőmellény, amely elengedhetetlen egy vízitúrán. Kifejezetten könnyű a használata, és szín kódolt méret címkézése van.

79 749 Ft

Mentőknek és másoknak, akik vízben és környéken dolgoznak életmentőkként. A robusztus Rescue 700 biztosítja az alapvető biztonsági funkciókat: ?tárolás és méretezés az egész csapat számára. Professzionális kialakítása egyedivé teszi a mentésekben játszott szerepét.